Termeni si conditii

Site-ul www.doiflacai.ro, numit in continuare doiflacai.ro, este proprietatea DOI FLĂCĂI S.R.L., societate înregistrata in POPESTI LEORDENI, Str.AMURGULUI nr. 77, ILFOV  cu datele de identificare  J23/3427/2020, CUI/CIF: 42890311, numita in continuare DOI FLACAI S.R.L .

Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revânzării. 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora.DOI FLĂCĂI S.R.L. își asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

DOI FLĂCĂI S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul DOI FLACAI.RO si nu ii conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DOI FLACAI S.R.L. fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătura web – link – către DOIFLACAI.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atât timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru DOI FLĂCĂI S.R.L. sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea in scris sau prin e-mail a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al DOI FLĂCĂI S.R.L asupra informațiilor publicate pe site
Întregul conținut al site-ului DOIFLACAI.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea DOI FLACAI S.R.L si a furnizorilor săi si este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul DOI FLACAI S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației in vigoare. Se permite folosirea site-ului DOIFLACAI.RO numai in limitele menționate in prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactați pe e-mail office@doiflacai.ro  sau sa sunați la numărul de telefon 0784.539.223.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul DOI FLĂCĂI.RO. Politica de preturi
DOI FLACAI S.R.L  își rezerva dreptul de a-si selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul  DOIFLACAI.RO sunt însoțite in momentul livrării de bon fiscal, conform legislației in vigoare. Preturile sunt actualizate zilnic, in funcție de cursul BNR. Preturile prezentate includ costurile de livrare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site preturi greșite, stabilite in mod eronat de către aplicația noastră informatica. In aceste condiții, întotdeauna se considera preț final cel acceptat de către client in cadrul discuțiilor purtate cu operatorii DOI FLĂCĂI S.R.L.

DOI FLĂCĂI S.R.L. nu oferă nicio garanție, in mod expres, nici implicit, in ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalități de plata disponibile
Plata produselor comandate de pe site-ul DOIFLACAI.RO se poate efectua in următoarele moduri:
– plata prin OP in avans

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face de către agenții DOI FLACĂI S.R.L  conform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord sau prin FAN COURIER. Livrarea este gratuita in București si jud. Ilfov atât timp cat se respecta comanda minima. Pentru mai multe detalii legate de zonele de livrare si comanda minima click aici.

5. Politica de retur si garanție
Compania noastră nu își asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). DOI FLACAI S.R.L. își asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse in baza noastră de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, cu invocarea unui motiv solid si suportând costurile de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa *daca va exista*

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si ambalajul original alaturi de documentele care care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

– pentru Comenzile achitate cu card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

– pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs -> prin virament bancar;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate.

Daca Bunul este returnat intr-o stare deteriorata (ambalaj uzat, documente lipsa), Bunul este considerat deteriorat și ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Bunului in stadiul initial, dupa caz. Vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de catre Cumparator.

Conform Art. 10 alin. c) Contractele de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Conform art. 12 din Ordonanța Guvernului 130/2000, lit. a, dispozițiile garanțiilor nu se aplica.

„Art. 12. – Dispozițiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11 alin. (1) nu se aplica contractelor privind: 

a) vânzarea de produse alimentare, de băuturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodărie, livrate cu regularitate de către comerciant la domiciliul, reședința sau la locul de munca al consumatorului; „

Daca aveți probleme legata de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere gratuita cu Nicoleta Munteanu office@doiflacai.ro, telefon 0784539223.

6.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul  doiflacai.ro
Utilizatorii care accesează site-ul DOIFLĂCĂI.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabila. DOI FLĂCĂI S.R.L își rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuala, conține viruși, texte reprezentând mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

DOI FLĂCĂI S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca si restul conținutului de pe site, conform articolelor. In cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul conferă societății DOI FLĂCĂI S.R.L si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare
Site-ul DOIFLĂCĂI.RO este găzduit de serverele unei terțe firme DOI FLĂCĂI S.R.L nu va putea fi făcută responsabila pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări ale scripturilor programate. DOI FLĂCĂI S.R.L nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului DOIFLĂCĂI.RO. DOI FLĂCĂI S.R.L nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul DOIFLĂCĂI.ro Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Politica de confidențialitate si date cu caracter personal (GDPR)

Politica noastră de confidențialitate explică modul în care DOI FLĂCĂI S.R.L cu sediul in Popești Leordeni, Strada Amurgului nr. 77, ILFOV, persoană juridică română înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J23/ 3427/2020, cod fiscal RO 42890311, care operează platforma și site-ul DOIFLĂCĂI.ro colectează și gestionează datele tale personale în scopul și cu menținerea constanta a angajamentelor de mai jos. 
Contactează-ne aici dacă ai întrebări și comentarii sau dacă dorești să faci o solicitare cu privire la oricare dintre drepturile garantate de lege cu privire la datele tale.

Angajamentul nostru de confidențialitate:
Scopul nostru este sa menținem la cele mai înalte standarde de securitate și să gestionăm datele personale pe care ni le furnizezi într-un mod responsabil și să fim transparenți în practicile noastre. Încrederea ta este importantă pentru noi. Prin urmare, ne-am angajat să respectăm următoarele principii de bază:
• Atunci când solicităm date cu caracter personal, o facem spre a oferi anumite produse și servicii. Cu toate acestea, nu ești obligat sa furnizezi astfel de date totuși, dacă alegi să nu o faci, este posibil să nu îți putem oferi anumite servicii sau produse;
• Colectăm și prelucrăm datele tale numai în scopurile prevăzute în această Declarație de confidențialitate sau în scopuri specifice pe care le împărtășim transparent către tine și / sau pe care le-ai acceptat;
• Ne propunem să minimizăm cantitatea de date colectată și prelucrată de noi, sa le păstram cat mai exact si sa asiguram securitatea acestora;
In cazul in care datele cu caracter personal nu mai sunt necesare, sau ti-ai manifestat expres aceasta dorința, vom șterge datele tale cu caracter personal, daca legea nu ne obliga sa le păstram pentru o anumita perioada;
• Datele tale personale nu vor fi partajate, vândute, închiriate sau dezvăluite în afara scopurilor celor descrise în această Declarație de confidențialitate.

Putem colecta următoarele tipuri de date personale:
a) Date personale de contact, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa fizică și numerele de telefon;
b) Detalii de conectare la cont, cum ar fi ID-ul de utilizator, numele de utilizator, e-mail și parola. Acest lucru este necesar pentru a crea un cont de utilizator personal pe una dintre comunitățile noastre online inclusiv magazinul online;
c) comunicări cu noi, care pot include detalii despre conversațiile noastre prin chat, sau linii de servicii pentru clienți;
d) Preferințele stilului de viață pot include preferința ta pentru unele produse pe care le oferim și interesele legate de aceste produse;
e) Istoricul browser ului, cum ar fi paginile accesate, data accesării, locația accesată și adresa IP;
f) Informații de plată pentru achizițiile efectuate in magazinul nostru online. Informațiile de plată se referă, în general, la numele de facturare, adresa de facturare, adresa de livrare și datele de plată, cum ar fi datele cardului de credit sau numărul contului bancar.
g) Informații legate de sănătatea ta numai in cazul in care ne furnizezi direct aceste informații cu ocazia unei sesizări sau a unui comentariu special in momentul lansării comenzilor.;
i) profiluri de social media;
j) In cazul in care ai aplicat la una dintre ofertele noastre de munca, vom procesa datele care atesta , istoricul educațional și referințele de angajare.
De asemenea, putem colecta date cu caracter personal în mod indirect atunci când:
a) împărtășești conținut pe pagini de socializare, site-uri web sau aplicații legate de produsele noastre sau ca răspuns la materialul nostru promoțional pe social media; 
b) citim sau colectăm date cu caracter personal citind informații colectate de alte site-uri web (de exemplu, putem plasa un anunț pe un site terț, iar atunci când faci clic pe anunțul respectiv, putem primi informații despre tine și alți vizitatori ai site-ului web pentru a măsura amploarea și succesul reclamei respective).

Scopul Și Motivul Prelucrării datelor personale
Colectăm datele tale cu caracter personal, astfel încât să îți putem oferi cea mai bună experiență online și pentru a oferi o calitate înaltă a serviciilor pentru clienți. În special, putem colecta, deține, utiliza și dezvălui datele tale personale în următoarele scopuri:
Pentru a vă procesa plățile, dacă achiziționezi produsele noastre, pentru a îți oferi starea comenzii, pentru a face întrebări și solicitări și pentru a evalua și gestiona orice reclamație;
Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor, serviciilor, metodelor de comunicare și funcționalității site-urilor noastre web; pentru a comunica informații și a permite să gestionezi înregistrarea și / sau abonamentul la newsletter-ul nostru sau alte comunicări;
în legătură cu participarea ta la concursuri sau activități promoționale;
atunci când ne contactezi prin telefon, mijloace electronice sau altfel;
pentru a îmbunătăți site-ul nostru web, produsele și serviciile noastre curente și / sau dezvoltarea de noi produse și servicii;
pentru a respecta obligațiile legale sau în contextul unei relații contractuale.
Când colectăm și folosim datele tale personale în scopuri menționate mai sus sau în alte scopuri, te vom informa înainte sau la momentul colectării.
Dacă este cazul, îți vom solicita acordul pentru a prelucra datele cu caracter personal. Acolo unde ai dat consimțământul pentru activități de procesare, ai dreptul să îți retragi acordul în orice moment aici.

Drepturile Tale
Îți poți exercita drepturile de mai jos prin intermediul adresei noastre de contact office@doiflacai.ro  
Păstrăm datele tale numai atâta timp cât este necesar pentru scopul pentru care le utilizăm. Perioada pentru care noi păstrăm informațiile personale va fi determinată de un număr de criterii, inclusiv scopul pentru care folosim informația, cantitatea și sensibilitatea informațiilor, riscul potențial de orice utilizare sau dezvăluire neautorizată a informațiilor, și obligațiile noastre legale sau pana la exercitarea unui dintre drepturile de mai jos , in conformitate cu solicitarea ta
Dreptul de acces: înseamnă că ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.
Dreptul la rectificare: se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
Dreptul de a șterge: înseamnă că ai dreptul de a solicita să ștergem datele cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; retragerea consimțământului și nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;, și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale.
Dreptul de a obiecta: iți permite să te opui prelucrării în continuare a datelor personale în condițiile și limitele stabilite de lege. De asemenea, poți să te opui primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastră, folosind linkul „dezabonare” (unsubscribe) din subsolul fiecărui e-mail comercial.
Dreptul la portabilitatea datelor Datele tale personale sunt portabile. Acest lucru înseamnă că poate fi mutat, copiat sau transmis electronic. Cu toate acestea, acest drept se aplică numai în cazul în care:
a) Prelucrarea se bazează pe consimțământul tău;
b) Prelucrarea are loc pentru executarea unui contract;
c) Prelucrarea are loc prin mijloace automatizate;
d) În cazul în care datele personale pe care le colectăm nu mai sunt necesare în nici un scop și nu suntem obligați prin lege să le păstrăm, 
Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere
Aveți dreptul de a depune o plângere direct la autoritatea de supraveghere cu privire la modul în care prelucrăm datele cu caracter personal.

Cum protejăm securitatea datelor tale cu caracter personal?
Înțelegem că securitatea datelor personale este importantă. Facem tot posibilul pentru a proteja datele tale personale de abuzuri, interferențe, pierderi, acces neautorizat, modificare sau dezvăluire. Am implementat o serie de măsuri de securitate pentru a vă proteja datele personale. De exemplu, implementăm controale de acces, folosim firewall-uri și servere securizate și criptăm datele personale.

Transmiterea datelor tale personale
Când împărtășim datele tale personale cu filialele și alte organizații, ne asigurăm că facem acest lucru numai cu organizații care protejează și protejează datele tale personale și respectă legile de confidențialitate aplicabile în același mod sau similar cu noi.
Datele tale personale nu vor fi partajate, vândute, închiriate sau dezvăluite în afara celor descrise în această Declarație de confidențialitate. Cu toate acestea, putem împărtăși datele tale la cererea legii și / sau a autorităților guvernamentale.
Datele tale personale vor fi împărtășite cu următoarele terțe părți în scopurile descrise:;
– partenerilor DOI FLĂCĂI S.R.L
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
– societăților de asigurare;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

Proces automat de decizie și profilare
Pentru unele servicii și produse, putem prelucra datele tale personale folosind mijloace automatizate. În esență, aceasta înseamnă că deciziile sunt luate automat fără intervenția umană 
Dacă intenționăm să folosim astfel de metode, te vom informa bineînțeles și îți vom oferi posibilitatea de a obiecta în prealabil cu aceste procese. 

Cookie-uri și alte tehnologii
De asemenea, putem colecta date personale prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii. Acest lucru poate apărea atunci când vizitezi site-urile noastre sau site-uri terțe, vizualizezi promoțiile noastre online sau utilizezi aplicațiile noastre mobile / terțe și pot include următoarele informații:
a) Informații despre browser-ul dispozitivului și sistemul de operare;
b) adresa IP a dispozitivului pe care îl utilizezi;
c) paginile noastre web pe care le vizualizezi;
d) Link-uri pe care faci clic pe când interacționați cu serviciile noastre.

Te rugăm să consultați declarația noastră pentru cookie-uri pentru mai multe informații despre aceasta.

Cum să ne contactezi?
Pentru a actualiza datele sau pentru a cere o copie a informațiilor personale:
Poți să dați click aici
Ne poți scrie la adresa de e mail office@doiflacai.ro
Ne poți suna la: 0784539223

Putem actualiza această notificare din când în când. Cea mai recentă versiune a acestei declarații va fi postată pe site-ul nostru imediat.

9. Marca înregistrata

DOI FLĂCĂI precum si elementul grafic (logo) sunt mărci înregistrate si proprietate a DOI FLĂCĂI S.R.L. cf. Certificat de Înregistrare nr. -. Folosirea acestora fără acordul scris se va sancționa conform legii in vigoare.

10. Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN SI A CONSILIULUI, bunătățile pot conține următorii alergeni: cereale care conțin gluten (adică grâu, secara, orz, ovăz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, crustacee si produse derivate, oua si produse derivate, peste si produse derivate, arahide si produse derivate, soia si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), fructe cu coaja, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, telina si produse derivate, muștar si produse derivate, semințe de susan si produse derivate, dioxid de sulf si sulfiți în concentrații de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, lupin si produse derivate. Pentru o informare completa va rugam sa ne contactați la office@doiflacai.ro.

11. Dispoziții finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe spoonful.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabila, in termen de 15 de zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către utilizator. In cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții de Utilizare a site-ului DOI FLĂCĂI.RO, clientul isi asuma in totalitate consecințele ce decurg din folosirea in aceste condiții a site-ului.

15. Date de identificare firma 
DOI FLĂCĂI S.R.L.
Nr.ord.reg.com/an: J23/3427/2020
C.U.I: 42890311
IBAN: RO53BTRLRONCRT0562378901
Banca: BANCA TRANSILVANIA